Sisteme de păstrare unice

Oare e posibil de a obține ordinee perfectă în casă? Întrebarea care mai multe secole tulbură gospodinele din întreaga lume. Am decis să răspundem la ea și să vă oferim  idei alternative pentru a stoca tot felul de lucruri.
Sisteme de păstrare unice
[/b]
 
[b]Sa e ascundem cît mai departe!
Oricare nu ar fi suprafața apartamentului, problema stocării lucrurilor tot timpul este actuală. Și nu întotdeauna este vorba de lucruri voluminoase. Uneori dezordinea este din cauza lucrurilor mărunte. Dar unde sa le ascunzi?
În primul rând, îndepărtați din fața ochilor tot ce se poate scoate. În acest caz, e binevenită proiectarea corectă a dulapurilor. Doteaza-le cu buzunare textile , suporturi dinmetal sau material plastic , cu rafturi, cuiere.

Sub chiuveta
Deficitul de loc este resimțit în baie și în bucătărie. Prin urmare stocării în aceste odăi trebuie să i se acorde o atenție deosebită. Cel mai bun mod de forma spațiu in aceste camere este de a ascunde lucrurile mici, si aparatajul sub chiuvetă. 
Aranjază sticlele cu detergenți într-o cutie, iar bureți și cârpe într-o alta. Pentru aceste scopuri sunt perfecte recipiente din plastic, care sunt vândute în orice magazin de produse menajere. Doar aveți grijă ca  bureți  să fie curați și uscati, în caz contrar vor dobândi un miros neplacut.

Sistem de stocare, ca parte a interiorului
Nu întotdeauna și nu toate lucrurile trebuiesc ascunse. Uneori, un singur sistem de stocare poate deveni un element de decor. Uită-te cât de armonios arata aceste coșuri împletite.

Chiar și cea mai obișnuită scara sau o scară dublă poate îndeplini funcția decorativă și de a servi drept raft.

Încă nu știi unde să păstrați pălăriile? Suficient să le atârnati de cuie sau cuiere mici, chiar în hol. Astfel, se va decide o chestiune de decor. Este binevenit acest ruc în interioarele în stil cantry, boho, dar, de asemenea și în stil rustic.

Iar dacă punem un pic imaginația în mișcare, cele mai obișnuite clește se pot transforma în adevărate suporturi pentru haine și genți .

Ordinea în bucătărie
Pentru locurile suplimentare de depozitare întotdeauna se prezint mai multe cerințe. Acestea trebuie să fie compacte, încăpătoare, să arate estetic și atrăgător și să se potrivească pentru cameră.
În bucătărie este binevenita plasa. Mai mult decât atât, puteti să le combinați cu diferite suporturi pentru linguri, magneți pentru cuțite, cârlige pentru cești și celule speciale pentru pastrarea capacelor. Astfel, la tine în bucătărie va domni ordinea.

Nu uitați să păstrați frumusetea și în dulapurile închise.  Pentru a evita neplacerile cu gândaci de bucătărie sau moliile, aranjam cereale în pahare (de plastic) sau borcane. Plicurile cu condimente adunale într-o mică cutie. Faceti mai des revizuirea la toate plikurile, si scăpati de substantele expirate. Borcanele cu crupe le puteti indica data. Pentru aceasta se poate utiliza chiar si  eticheta. Astfel in dulap vei obține mai mult spatiu liber, scapi de paraziți, acum știi unde și ce produse stau, si  puteți repede ajunge la ele.

Dormitorul copiilor va fi mai curat  – este un mit sau realitate?
Dacă aveți un copil, atunci trebuie să știți că în dormitorul lor nu veti găsi niciodată  ordine. Dar chiar si un copil de doi ani poti să-l înveți să păstreze curățenia, formîndui deprinderea de a pune jucăriile la locul lor.  Cel mai important lucru este aranjarea corectă a sistemului de stocare.

Pentru acest scop, veți avea nevoie de o lăzi împletite și metalice,  și cutii de plasticde sau carton, cârlige de diferite forme interesante și drăguțe caldarușe de culori aprinse.

Zona de lucru: cum să organizezi corect ?
Mulți în ziua de azi lucreaza acasa. Este important să organizăm un sistem de stocare în biroul de acasă, pentru ca procesul de lucru să fie o plăcere. Pentru aceasta, utilizați tabla-organizator. Amplasați pe ea notite, suporturi pentru pixuri, fixați pe ea o pereche de foarfece si alte lucruri de care aveți nevoie în timpul lucrului.

De fapt, acesta poate fi chiar o simplă  tabla de lemn cu gauri mici, pe care o puteți foarte folosi și în atelier.

Mici ajutori
pentru o mai bună organizare a lucrurilor, si a sistemelor de stocare, nu treceti cu vederea așa detalii mici cum sunt organizatorii micuti, precum borcanele de sticlă. Acestea se vor găsi în orice apartament. De multe ori le aruncăm sau le depozităm. Uită-te cât de drăguț, ele arata în rolul de locuri de depozitare.

Puneți într-un borcan cleștele și ele niciodată nu se vor pierde.

Acum și ață cu acele au locușorul lor.

Pe nedrept sunt uitati si magnetii, care pot fi de ajutor în păstrarea ustensilelor de bucătărie, sau cuiele în atelier. Femeile vor aprecia suporturile magnetice pentru agrafe.

De multe ori, păstrarea încălțămintei ne dă bătăi de cap.Ne vor ajuta și aici cosurile împletite despre care am vorbit anterior.

Ei bine, și o altă opțiune interesantă. Este cunoscut faptul că femeile niciodată nu găsesc locul potrivit pentru bijuteriile sale. Pentru a le păstra în ordine, este suficient să faceți câteva suporturi elegante din baghete pe care le  dotați cu cârlige și le puteți atârnă pe perete!


Design
15-06
32Precedenta noutate | Urmatoare noutate