7 personalități despre existența cărora nici că ai bănuit

Printre cei 7 miliarde de oameni de pe planeta noastră - e greu cu adevărat să te evidențiezi din mulțime. Oamenii despre care va fi vorba sunt într-adevăr unici. din propria inițiativă sau prin voia sorții, acești oameni atrag atenția celor din jur.
7 personalități despre existența cărora nici că ai bănuit

1. Barbatul cu cele mai multe piercinguri din lume
Germanul Rolf Buchholz în vîrstă de 55 ani este bărbatul cu cele mai multe piercinguri din lume - în corpul său sunt mai mult de 450 de înțepături și cercei.

2. Papa Smurf 
Din cauza tratamentului agresiv a dermatitei feței cu argint coloidal, tenul americanului  Pol Carason а devenit cenusie.  Comisia Americana FDA a interzis utilizarea argintului coloidal în scopuri medicale, pentru că el duce provoacă argiroza (schimbare pigmentului pielii, care se colorează în albastru-gri sau argintiu, culoarea este determinată  de depunerile de argint în organism). În 2013, Paul a murit, dar nu din cauza argirozei, a suportat un atac de cord.

3. Yu Cijenhuan 
Chinezul  Yu Cijenhuan este cel mai păros om din lume. Părul acoperă  96% din suprafața corpului său.

4. Băiatul, care muge mai bine decît orice om din lume.  
La vîrsta de 10 ani Austin Siock a participat la concursul anual pentru cel mai bun muget acesta și a câștigat 1.000 de dolari, fiind primul dintre cei 80 de concurenți! Austin continuă să participe la concursuri, iar numărul premiilor crește neîncetinit. 
5. Bărbatul-steroid
Steroizi anabolizanți sunt foarte eficienți în tratamentul traumelor, doar în doze mici. Iar dacă le utilizați în mod regulat, te poți transforma în Stephen Kuclo.

6. Femeia-steroid
Nu numai barbatii iau steroizi, dar și unele femei, cum ar fi, de exemplu, Alina Popa. Probabil, ea a cslculst gresit doza.

7. Picioarele Mendy Sellars
Mendy Sellars s-a născut cu o boală congenitală rară  - Sindromul Proteus,  caracterizată prin creșterea excesiv de rapidă a țesutului osos și a tegumentelor. Picioarele acestei femei an de an devin tot mai mari. În 2010 a necesitat o operație de amputare a piciorului din cauza infecției generalizate care se declanșaseră, chiar și asa piciorul ei continue să crească. Acum piciorul său cantareste 20 de kilograme, și are o circumferință de mai mult de 90 de centimetri. Mendy ezită, duce o viață independentă și chiar în glumă se consideră vedetă de televiziune - ea participînd la mai multe emisiuni televizate. 


Animale
18-06
22Precedenta noutate | Urmatoare noutate